Hypotheekrente PBA Lineaire hypotheek

De laagste rente van PBA Lineaire hypotheek alleen is niet genoeg voor de goedkoopste hypotheek!
Wil je snel weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen en tegen welke rente en voorwaarden?
En hoe laag je maandlasten bij ons zijn?

Vul dan via onderstaande button het formulier in en wij gaan snel voor je aan de slag. Vrijblijvend natuurlijk.

Hypotheekrente PBA

Hypotheekvorm:
Geactualiseerd t/m 29 mei 2024
Hypotheekrente overzichten van de geselecteerde hypotheekverstrekker bestaan niet meer; wijzigt u de selectie(s).

Hypotheekaanbieder PBA

PPBA Personal Banking begeleidt en adviseert particulieren met een bovengemiddeld inkomen en/of een vermogen vanaf € 50.000 in persoonlijke financiële vraagstukken. Hierbij streven zij naar het leveren van heldere, concurrerende producten in combinatie met persoonlijke aandacht.
PBA Personal Banking is een handelsnaam van Banque Artesia Nederland N.V. Zij beschikken over uitgebreide specialistische kennis op het gebied van hypotheken, vermogensadvies en verzekeringen. Hun up-to-date producten dienstenaanbod is beschikbaar via een selecte groep intermediairs.
Banque Artesia Nederland N.V. beschikt over een vergunning op grond van de Wet FinanciŽle Dienstverlening (registratienummer 12000021). Zij staat als kredietinstelling in de zin van de Wet Toezichtkredietwezen onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Voorts is zij aangesloten bij het Dutch Securities Institute (DSI).
Hun vermogensadviseurs zijn eveneens geregistreerd bij het DSI.

Let u op:

Door de laagste hypotheekrente tarieven, plus extra kortingen, krijgt u bij ons gegarandeerd een PBA Lineaire hypotheek hypotheekofferte voor een hypotheek met de laagste maandlasten, oa op basis van de laagste hypotheekrente tarieven! Klikt u op de oranje button of de volgende link indien u gratis en vrijblijvend een hypotheek offerte van een onafhankelijk hypotheekadviseur wilt ontvangen.

Of berekent u hoeveel geld u wellicht bespaart met het oversluiten van uw hypotheek naar een hypotheek met lagere hypotheekrente, of vraagt u direct onze erkende hypotheekadviseur om de goedkoopste hypotheek offerte van alle hypotheekverstrekkers!

De állerlaagste maandlasten realiseren wij niet alleen doordat wij door de omvang van de met ons samenwerkende partijen de goedkoopste hypotheekrente tarieven kunnen bedwingen.

Een extra maandlastreductie realiseren we doordat we ook voor de overige hypotheek onderdelen (zoals b.v. een verplichte overlijdensrisicoverzekering) de goedkoopste leverancier selecteren.

En daarnaast geven wij onze kortingen door aan u!

Klikt u op onderstaande button indien u gratis en vrijblijvend een hypotheek offerte van een onafhankelijk hypotheekadviseur wilt ontvangen:


* Aan de opgaves van bovenstaande actuele hypotheekrente tarieven kunnen geen rechten ontleend worden (onder andere omdat de hypotheek rentetarieven een beperkte geldigheidsduur hebben).
* Afhankelijk van uw huidige persoonlijke omstandigheden of als gevolg van tijdelijke speciale kortingen kunnen bovengenoemde hypotheek rentetarieven nog lager uitvallen. Soms kunnen echter ook toeslagen op de rentes gelden. Voor de precieze voorwaarden dient u dan ook contact op te nemen met één van onze hypotheekadviseurs.