Actuele hypotheek rentetarieven overzicht, voor de goedkoopste hypotheek

Hypotheek rentetarieven overzicht ten behoeve van de goedkoopste hypotheek.
Het is bijzonder lastig om hypotheken te vergelijken; niet alleen wijzigen de hypotheekrentes zeer frequent, ook de extra voorwaarden zijn zeer verschillend van aard.
Bovendien zijn er vaak acties.

Wilt u zeker zijn van een hypotheek die bij u past, klikt u dan op Goedkoopste hypotheek.


Hypotheekvorm:
Periode:
Hypotheekverstrekker Met NHG Zonder NHG (Nationale Hypotheek Garantie) t/m EW
60% 75% 90% 100% 125% Goedkoopste hypotheek
* Aan de opgaves van deze hypotheekrente tarieven kunnen geen rechten ontleend worden (onder andere omdat de hypotheekrente percentages een beperkte geldigheidsduur hebben).

De hypotheek rentetarieven uit bovenstaand actuele hypotheek rentetarieven overzicht zijn niet van toepassing op alle situaties. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het werkelijke voor u van toepassing zijnde hypotheek rente tarief nog lager (maar soms ook hoger) uitvallen:
  • Bestaande bouw of nieuwbouw; bij nieuwbouw worden vaak kortingen gehanteerd.
  • Uw leeftijd; soms worden toeslagen berekend indien u een relatief hoge leeftijd heeft bereikt.
  • Dienstverband; voor zelfstandige ondernemers geldt soms een extra toeslag en voor mensen zonder werk, tijdelijke contracten of recent gestarte zelfstandigen kunnen afwijkingen of zelfs uitsluitingen gelden.
Helaas maken ook de vele keuze mogelijkheden in hypotheekvormen en de diversiteit in de hypotheekproducten van alle hypotheekaanbieders de keuze voor uw hypotheek er niet eenvoudiger op.
Maakt u een hypotheekafspraak met één van onze hypotheekadviseurs, en u krijgt een goed en onafhankelijk advies en een aanbieding voor een hypotheek met gegarandeerd de laagste maandlasten. Want onze hypotheek adviseur kent natuurlijk alle voorwaarden en denkt met u mee, en dan met name ook aan uw portemonnaie!

Let u op:

De állerlaagste maandlasten realiseren wij niet alleen doordat wij door de omvang van de met ons samenwerkende partijen de goedkoopste hypotheekrente tarieven kunnen bedwingen.

Een extra maandlastreductie realiseren we doordat we ook voor de overige hypotheek onderdelen (zoals b.v. een verplichte overlijdensrisicoverzekering) de goedkoopste leverancier selecteren.

En daarnaast geven wij onze kortingen door aan u!