Hypotheekrente Colibri

De laagste rente van Colibri alleen is niet genoeg voor de goedkoopste hypotheek!
Wil je snel weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen en tegen welke rente en voorwaarden?
En hoe laag je maandlasten bij ons zijn?

Vul dan via onderstaande button het formulier in en wij gaan snel voor je aan de slag. Vrijblijvend natuurlijk.

Hypotheekrente Colibri

Hypotheekvorm:
Geactualiseerd t/m 14 juni 2024
Het geselecteerde hypotheekrente overzicht bestaat niet; wijzigt u de selectie(s).

Hypotheekaanbieder Colibri

Colibri is een aanbieder van hypotheken die het net even anders doet. Colibri is daar waar u zich bevindt. Bij uw adviseur in de buurt of online via haar website. U kiest. Bovendien doet Colibri er alles aan om het complexe hypotheekproduct begrijpelijk eenvoudig te maken. Zo kunt u zich richten op waar het echt om draait: wonen! Colibri verstrekt hypotheken sinds de zomer van 2018. De financiering van deze hypotheken is afkomstig van Aegon. Eerlijk geld van Nederlandse bodem. Inmiddels kan de Colibri Hypotheek bij meer dan 1.800 onafhankelijk adviseurs afgesloten worden ůf kunt u uw hypotheek helemaal zelf regelen via de website. Colibri is gevestigd in Maarssen en wordt geleid door hypotheekprofessionals die hun sporen binnen en buiten de financiŽle branche hebben verdiend.

Let u op:

Door de laagste hypotheekrente tarieven, plus extra kortingen, krijgt u bij ons gegarandeerd een Colibri hypotheekofferte voor een hypotheek met de laagste maandlasten, oa op basis van de laagste hypotheekrente tarieven! Klikt u op de oranje button of de volgende link indien u gratis en vrijblijvend een hypotheek offerte van een onafhankelijk hypotheekadviseur wilt ontvangen.

Of berekent u hoeveel geld u wellicht bespaart met het oversluiten van uw hypotheek naar een hypotheek met lagere hypotheekrente, of vraagt u direct onze erkende hypotheekadviseur om de goedkoopste hypotheek offerte van alle hypotheekverstrekkers!

De állerlaagste maandlasten realiseren wij niet alleen doordat wij door de omvang van de met ons samenwerkende partijen de goedkoopste hypotheekrente tarieven kunnen bedwingen.

Een extra maandlastreductie realiseren we doordat we ook voor de overige hypotheek onderdelen (zoals b.v. een verplichte overlijdensrisicoverzekering) de goedkoopste leverancier selecteren.

En daarnaast geven wij onze kortingen door aan u!

Klikt u op onderstaande button indien u gratis en vrijblijvend een hypotheek offerte van een onafhankelijk hypotheekadviseur wilt ontvangen:


* Aan de opgaves van bovenstaande actuele hypotheekrente tarieven kunnen geen rechten ontleend worden (onder andere omdat de hypotheek rentetarieven een beperkte geldigheidsduur hebben).
* Afhankelijk van uw huidige persoonlijke omstandigheden of als gevolg van tijdelijke speciale kortingen kunnen bovengenoemde hypotheek rentetarieven nog lager uitvallen. Soms kunnen echter ook toeslagen op de rentes gelden. Voor de precieze voorwaarden dient u dan ook contact op te nemen met één van onze hypotheekadviseurs.